Fatbooth

Fatbooth 1.0

Fatbooth: Plofkoppen op je Android

VOOR

  • Levensechte vette onderkinnen

TEGEN

  • Verveelt snel

Gemiddeld
6

Fatbooth voor Android is een gratis app die een paar pondjes toevoegt aan gezichten op foto's. De digitale dikmaker laat een filter los op portretfoto's waardoor slanke bekkies plotsklaps in plofkoppen veranderen. Altijd al willen weten hoe een onderkin je zou staan? Fatbooth laat 't je zien.

Fatbooth heeft, anders dan de naam doet vermoeden, weinig om het lijf. Na het starten van de app kies je een foto uit de afbeeldingen op je Android. Vervolgens hoef je alleen maar op de knop onder de afbeelding te drukken om een gezicht om te toveren in een dikke kop. Schud je vervolgens met je telefoon, dan vliegen de kilo's weer van 't gezicht af. Uiteraard laat Fatbooth je de "vette" foto's delen via Twitter, Facebook of e-mail.

Fatbooth is het typische voorbeeld van een volkomen nutteloze, maar kortstondig vermakelijke app. Na een paar minuten lachen met je vrienden in de kroeg is de lol er wel van af. Gelukkig heeft maker Pivi & Co al een paar spin-offs paraat: kale en ouwe koppen met respectievelijk Baldbooth en Agingbooth.

Meeste downloads Fotografie voor android

Meer

Beoordelingen about Fatbooth